Virksomhedsrådgivning der virker fra Newstep

Min far har i mange år drevet sin egen virksomhed, men det  er først nu, han har fået professionel virksomhedsrådgivning. Det fik han fra konsulentvirksomheden Newstep. Han har handlet med dyrefoder og andet materiale til landbrug, siden han han startede. Han har både haft sin egen webshop, og han har haft egen butik. Desuden er han ofte taget ud til messer og andre arrangementer for at promovere sig selv. Alt dette har ført til, at min far de sidste par år har været utrolig succesfuld, og hans virksomhed derfor voksede sig større og større. 

Desværre ramte han forrige år lidt af en mur, han var efterhånden nået til det punkt, hvor ham var gået lidt i stå. Han vækstede ikke rigtig mere, og han vidste ikke rigtig, hvad han skulle gøre for at komme videre. Han havde i længere tid overvejet at gå ind i nogle andre brancher, men han vidste ikke rigtig, hvordan han skulle gribe det an. Heldigvis havde han en gammel kammerat, der rådede ham til at hive fat i newstep, som tilbyder konsulentvejledning i forhold til kompetent virksomhedsrådgivning

Det gjorde han så, og han har været utrolig glad for det. De mødtes et par gange, hvor de diskuterede min fars virksomhed, hans håb og hans drømme, og hvor meget han havde tænkt sig at lægge i virksomheden i fremtiden. Derefter kigge Newstep min fars virksomhed efter i sømmene og sammen lagde de en plan for, hvor meget min skulle invistere i. Nu er han f.eks. fået andel i et stort stutteri, som allerede giver afkast, og min far er super lykkelig, fordi han allerede fhar fået nogle nye samarbejdespartnere. Jeg tror ærlig talt, at han var kørt lidt død i sit arbejde, specielt fordi han sad alene med det hele for det meste af tiden.

Nu er jeg spændt på, hvad fremtiden bringer, og jeg overvejer selv at joine familievirksomheden, hvis den bliver ved med at vokse med noget, jeg finder interessant.

Skriv et svar