Ting du måske ikke har overvejet som jobsøgende?

Goddag kære følgere.

I dag strømmer det nærmest bare ind med emner, jeg gerne vil dele med jer. Det skal i selvfølgelig ikke snydes for, og derfor giver jeg den fuld gas i dag på bloggen.

I nogle brancher kan det være svært at få job som nyuddannet. Nogle andre kan måske have mistet et job, og dermed igen er blevet ledig på boligmarkedet. Det er heller ikke ualmindeligt, at det svinger meget i brancher, om ledigheden er høj eller lav. Min bror arbejder i håndværkerbranchen og helt specifikt er det som elektriker. Han mistede desværre sit job grundet nedskæringer, og det er en super ærgerlig situation at stå i.

Selvom det er svært at holde modet oppe blev han ved at søge jobs. En proces der er meget langhåret, da man kan nå at sende rigtig mange ansøgninger, før man kommer nogen vegne. Desværre var der heller ikke rigtig bid i forhold til at få nogle svar på en masse uopfordret ansøgninger. Derfor spurgte jeg ham om han nogensinde havde overvejet at kontakte nogle rekrutteringsbureauer. Det havde han ikke og straks gik vi i gang med at se, hvad der er er rekrutterings- og vikarbureauer vi kunne kontakte. Efter lang tids søgen fandt vi frem til Viktech.dk. Viktech er et rekrutterings- og vikarbureau, der er henvendt til håndværkerbranchen, hvilket er helt perfekt. De søger job elektriker og blikkenslager job, som også er et felt min bror har kompetencer i.

Efter min bror tog kontakt til dem tog det fart. Nogle uger efter blev han kontaktet og kom til samtale, hvor han skulle igennem nogle forskellige test. Det endte godt og nu er han i arbejde med et job elektriker. Mangler i også et arbejde i branchen, så kan i prøve her

Skriv et svar