Hip Hurra det din fødselsdag i dag!

Måske har du fødselsdag i dag, måske har du ikke – men i hvert fald kender du til et arrangement, der kommer i løbet af i år. Jeg har i hvert fald selv næsten lige haft holdt 40 års fødselsdag og sikke en fest, det har været. Det er jo ikke så tit, man har rund fødselsdag, og derfor synes jeg gerne, jeg ville holde et BRAG af en fest. Ja, jeg har da fået lidt rynker og kan mærke overgangsalderen snige sig ind på mig. Sådan er det.

Når men jeg skulle arrangere en kæmpe fest, og gode venner, familie og nære kolleger var inviteret. Endda også nogle veninder jeg har fået igennem holdtræning i fitness. Nye venner kan man få selv de steder, hvor man mindst regner med det.

Jeg bestilte i god tid det forsamlingshus, som jeg for længe siden havde udset mig. Det ligger et rigtig hyggeligt sted langt væk fra byen i gode omgivelser tæt på skov. Det er meget rart at holde en fest, hvor man er lidt afskærmet for omverdenen. Udover at have fået fat i det forsamlingshus jeg gerne vil have, så fik jeg også min fætter til at optræde. Er du vimmer, hvor synger han godt og han spillede lige præcis de sange med Robbie Williams, som jeg er helt vild med. Det var jeg rigtig glad for. Jeg fik leveret maden fra min fasters restaurant, og tak til hende og hendes team for at levere mad til alle 100 gæster. Det var straks værre at finde ud af, hvad jeg skulle sørge for af drikkevarer. Det var ikke muligt at få købt stort ind fra Tyskland, og jeg ville egentlig gerne være sikker på, at der var nok til gæsterne. For Der skulle intet mangle.

Jeg søgte på nettet og fandt frem til skafte.dk, som stod med alt det jeg skulle bruge. De har et rigtig lækkert udvalg af sodavand, men også øl og meget mere. Jeg kontaktede skafte og de havde en god ide om, hvor store mængder af de forskellige drikkevarer, jeg havde brug for, for at have nok til 100 gæster.

Det vigtigste var at børnene blev glade, og det blev de fordi, der var så stort og lækkert et udvalg af sodavand. Har i også brug for drikkevarer og ikke mindst sodavand, så køb det endelig her.

Skriv et svar