Studerende med råd til en burger i ny og næ

Det er ikke ofte, at jeg går ud og spiser. Jeg er studerende, og pengene er ofte små. Jeg elsker nemlig at shoppe, og jeg vil hellere have, at de penge, jeg tjener på mit sidejob, går til nyt tøj og make up. Pengene fra SUén går til husleje og regninger, og ja, så er der ikke så meget til restaurantbesøg. Forleden forkælede jeg dog mig selv og inviterede mig selv og min computer på en burger i Rungsted Havn.

Det var super lækkert. Jeg fik både en rask cykeltur, en saftig burger, læst lektier og nydt den skønne udsigt der er på Rungsted Havn. Det var en mandag formiddag, eller lige efter 12.00, og jeg havde haft sådan en rigtig skod mandag, hvor jeg bare var i dårligt humør og havde lyst til at gemme mig under dynen hele dagen. Jeg ringede derfor til min mor i håb, om at hun kunne live mig lidt op. Hun var desværre på arbejde, så hun havde ikke tid til at snakke med mig, men hun syntes, jeg skulle cykle ud i vejret og så lave lektier om aftenen i stedet for. Efter lidt overvejelse tog jeg imod hendes råd og pakkede min computer ned i tasken og cyklede nord på. Jeg fandt plads på Cafe Valentin i Rungsted, en stor cafe lige ved vandet.

Der var en del mennesker, men jeg fandt heldigvis plads i hjørnet, hvor jeg kunne side lidt afsides. Bestilte en fantastisk burger med fritter til. Det var så lækkert. Bagefter nuppede jeg en kop kaffe og et stykke kage, alt imens jeg havde computeren åben, så jeg kunne læse et par artikler, som jeg skulle nå at læse, inden forelæsningen dagen efter.

Det var virkelig en god oplevelse, og jeg har bestemt mig for, at jeg i fremtiden engang imellem vil tage ud af huset og studere. Det behøver ikke være burger hver gang, men måske bare en kaffe på en café 🙂

 

Skriv et svar