Bedste gave til manden er fundet

Min kæreste går aldrig med smykker. Han synes, det er feminent. Det har han til dels vel nok ret i. Dog synes jeg, at den kan ændre en mads stil fuldstændig, hvis han også har ngole lækre accesoires på. Nu er min kæreste heldigvis glad for at bære slips, butterfly og andre pyntegenstande, som giver et eksklusivt look. Så da han havde fødselsdag her i sidste måned, så tog jeg chancen og købt ham en specieldesignet ring. Ringen havde jeg fået designet hos Giorgi & hein, en guldsmed i København K, som blandt andet specialiserer sig i smykker til mænd. Jeg havde været derinde et par gange for at snakke med dem og for at få ideer til min ring til ham. Jeg havde et par år efterhånden kun givet ham bluser og bukser og madoplevelser, og det var jeg i grunden lidt træt af. Jeg ville så gerne overraske ham med noget, der virkelig betød noget.

Da min kæreste jo er bange for det feminine valgte jeg, at den skulle være stor og have et meget rustikt råt look. Hos Giorgi & Hein havde de et større udvalg af smykker til mænd, som jeg kunne finde inspiration i. Jeg var bange for, at han ikke ville kunne holde ud at have en så stor ring på, når han ikke er vant til at gå med ring. Men han lægger dårligt mærke til, at han har den på. Jeg overdriver ikke, når jeg siger, at han mildest talt blev oprigtig glad. Hans øjne strålede, og jeg fik det største knus og kram, inden han tog et billede af den og sendte den til sin mor. Tænk, jeg troede kun, det var sådan noget, som vi kvinder gjorde. Hans mors reaktion var først, at hun troede, at vi var blevet forlovede, men der måtte vi pænt skuffe hende.

Men fordelen er nu, at jeg er ved at gøre min kæreste klar til at bære en forlovelsesring. Så måske engang i den nærmeste fremtid…

 

Skriv et svar