Fødselsdagsarrangement for min fætter

Det blev min opgave, at stå for min fætters fødselsdagsarrangement, da knægtens forældre er ude at rejse. Jeg har det faktisk helt fint med det, da jeg godt kan lide at arrangere events. Det er rigtig fedt at bruge tid på at arrangere noget for folk og se, hvordan folk tager imod det. Min fætter går i 8. klasse, og det er heldigvis en drengefødselsdag, hvilket er en fordel. Så er det nemmere at afgrænse arrangementet, end hvis det både var drenge og piger. Det ville gøre det væsentlig sværere at arrangere, hvis det både skulle få pigerne og drengene til at synes det er virkelig sjovt.

Drenge kan godt lide noget action, og jeg vil gerne have de kommer ud og laver en aktivitet, som de vil snakke om længe. Derfor søgte jeg nettet tyndt for gode events, jeg kunne lave for drengene. Efter lang tids søgen fandt jeg frem til Kongelunden.dk. Det er et super fedt eventsite, hvor de arrangerer alverdens arrangementer. Jeg overvejede, om de skulle ud at spille paintball, men jeg tænkte, det måske kunne blive problematisk i forhold til, om de alle turde og om de alle skulle have tilladelse af deres forældre. Det er ligeså vigtigt for mig, at alle kan deltage deltage og ingen føler sig udenfor. Jeg kan selv huske, hvordan der altid var nogle, der ikke kunne komme med af den ene eller anden årsag. Det skal vi ikke ud for her.

Jeg besluttede mig derfor for, at de skulle ud og spille lasergames. Det forvolder ingen fysiske skader, men de får alligevel noget action. Ud fra rigtig mange gode anmeldeser omkring børn, der har spillet det, er jeg nået frem til, at det er det helt rette spil. Det gik også rigtig godt med laser tag i København, og hvis i vil prøve det så kan i læse mere her.

Skriv et svar