Hyggelig café i Nordsjælland

Jeg var på en hyggeligt café i Nordsjælland i søndags med min mor. Nu er jeg jo efterhånden den store café kender, da jeg bruger de fleste af ugens dage på at besøge caféer rundt omkring i København. Jeg synes, det er en dejlig afslappende måde at ses med venner og familie.

Men som I også ved, så er jeg kræsen, hvad angår mad, så det er altid spændende, hvordan jeg har opfattet et cafebesøg, når jeg er færdig. For måske nok synes jeg, at servicen er helt i top, og at lokalerne er hyggelige, men maden kan godt give mig et overordnet billede af, at caféen er totalt skod, hvis maden halter. Og det er egentlig ret ærgerligt, for jeg har også besøgt caféer, hvor maden har været helt i top, hvor servicen og atmosfæren bare har været totalt skod.

Men det sker heldigvis også en gang imellem, at jeg besøger caféer, hvor både atmosfæren og maden var i høj kvalitet. Dette skete heldigvis også i søndags. Der havde jeg hevet min mor med, og vi var begge super glade for oplevelse. Der var hyggeligt, masser af mennesker, god stemning, og en stor lækker buffet. Vi hoppede dog ikke i buffeten, men bestilte en laksesandwich hver, og den var bare super lækker. Laksen var frisk, brødet var sprødt, og dressingen var i topklasse.

Jeg har ikke været på netop den hyggelige cafe i Nordsjælland til aftensmad før, men jeg ved godt, at Vivaldi er en del af en kæde, så mon ikke jeg har været på besøg på en af søsterkæderne før. Det ville ikke undre mig. Nu, jeg besøger caféer så ofte, så ville det ikke undre mig, hvis jeg har ramt en af de andre restauranter før.

Jeg kunne se på deres menukort, at de serverer plankebøf om aftenen, og det skal jeg helt sikkert prøve næste gang.

Skriv et svar