Nye blækpatroner fra Tonerland.dk

Til min nye super seje printer har jeg anskaffet blækpatroner fra Tonerland.dk. Det lyder måske lidt fjollet, men jeg elsker at printe alt ud. Både lister, skemaer, indkøbssedler, billeder m.m.

Min kæreste synes, det er super fjollet, da han selv benytter sin computer til alt. Han nærmest sætter vækkeursalarm på computeren. Det synes jeg til gengæld er enormt fjollet. Jeg synes der er noget tradionelt og fedt over at holde fast i alle de gamle traditioner og metoder.

Nå, men det er selvfølgelig lidt dyrt hele tiden at fylde printeren op med papir og farvepatroner. Ja, det vil jeg godt indrømme. Men omvendt, så er det penge, jeg gerne vil betale. Selvfølgelig sparer jeg, hvor jeg kan, og når jeg kan, så derfor blev jeg super glad, da jeg fandt et sygt godt tilbud online, der gav mig muligheden for at købe et stort læs blækpatroner. De fylder nu det meste af mit køkkenskab, ja, jeg har ikke så mange opbevaringsmuligheder, så de røg derind. Alle de gamle tupperware er derfor blevet sorteret ud i, og dem med manglende låg, ridser m.m. er røget ud.

Det var næsten en helt æra, der røg der, for det er noget, min familie – specielt min mor og jeg – har mødtes over i mange år. Sådan nogle tupperware-parties. Men de måtte ud, for de nye blækpatroner skulle ind, og jeg havde bestemt ikke lyst til at rytte skoskabet til fordel for patronerne. Man kan åbenbart ikke få alt, desværre.

Forhåbentlig finder vi dog snart noget større, for jeg må indrømme, at pladsen er blevet trang, nu da kærestens ting næsten er rykket ind og fylder det hele.

Soveværelset er dekoreret over det hele med billeder af piger og jeg og af kæresten og jeg, og det er super hyggeligt at ligge og kigge på, når man skal falde i søvn, eller når man vågner en tidlig morgenstund alene, og bare ligger og nyder, at man f.eks. har weekend og kan blive under dynen.

Skriv et svar