Nu er jeg flyttet til Helsingør i den dejlig villa!

Så skete det endelig! Der var en masse bøvl med sælgeren af villa omkring den endelige købspris. Det var også noget af en kamp at få overbevist min bank om at godkende beløbet jeg skulle låne. Derudover er der jo selvfølgelig også advokaten, der skulle tjekke det hele igennem for at se, om alt er som det skal være. Var det besværligt? Ja! Var det dét værd? Uden tvivl! For nu har jeg fået den bolig i Helsingør, jeg har gået og set mig lun på i rigtig, rigtig i lang tid.

Min kæreste og jeg flytter ind i den om to måneder og han ved godt, vi skal bruge meget tid på at finde nye møbler, da indretning er noget der er super vigtigt for mig. Heldigvis går han også op i det, på trods af han ikke får lov til at bestemme så meget på den front. Det er mest mig, der bestemmer, hvordan der skal indrettes. Han har dog fået til opgave at stå for renovering og vedligeholdelse af villaen. Husets tag har det ikke helt godt og vinduerne kunne også godt trænge til en udskiftning. Haven er heller ikke så velholdt og derfor skal der også bruges noget tid på at friske den op. Det er  der brug for så vi kan holde nogen hyggelige havefester og grillfester for vores venner og familie.

Jeg søger oftest på google, når jeg har brug for services. Her fandt jeg så kbi-entreprise.dk. Deres hjemmeside var meget overskuelig, og da jeg kontaktede dem virkede de super søde at snakke med. Så det var en rigtig god oplevelse. kbi-entreprise.dk er heldigvis også tømrer i Nordsjælland, hvilket er heldigt, for dem ville vi rigtig gerne bruge til at hjælpe os med en kærlig hånd til vores nye villa. Vi glæder os til at se det færdige resultat – og jeg skal nok dele det herinde, når det bliver færdigt.

Skriv et svar