Nyt domæne hos Netsite

Jeg har for nylig købt en nyt domæne hos Netsite, hvilket skyldes, at jeg elsker at blogge, og at jeg har efterhånden har en del blogs. Her blogger jeg meget om mit liv, men mine andre blogs er mere kategorispecificeret, f.eks. har jeg en blog, hvor jeg kun blogger om film, og en blog hvor jeg kun blogger om alt til haven.

Jeg fandt frem til Netsite gennem en ven, som arbejder i en IT-virksomhed, der bruger Netsite til webhotel. Min ven ved godt, at jeg elsker at blogge og efterhånden har brugt en del penge på at købe domæner m.m.. Derfor rådede han mig til at tjekke deres site ud. Jeg havde nemlig fortalt ham om et lille projekt, som jeg er startet på, hvor jeg skal bruge en blog, og han vidste derfor, at jeg snart skulle bruge et nyt domæne.dreamstime_xl_55415878

Jeg besøgte siden og fandt ud af, at de faktisk har nogle rimelige og fornuftige priser, som er til at betale for en pige, som mig der bruger lidt for mange penge, hun ikke har, på tøj og accessories. Deres system virker super nemt. Nu er jeg jo i forvejen ret god til det der med webhotel og alt sådan noget, men jeg kunne forestille mig, at mange der ikke har prøvet at købe et domæne og et webhotel, måske godt kan synes, at det er lidt svært at navigere med. Det er meget normalt, for os dødelige, som ikke har it-skills. Det tog mig også en del tid at lære i sin tid.

Går du og overvejer at lave en blog eller en hjemmeside kan du altid gå ind på Netsite, tjekke deres webhotel ud og se, om de har et ledigt domæne, som du synes lyder fedt.

Jeg vil ikke komme ind på mit nye projekt endnu, men jeg glæder mig til at fremvise jer resultat om et par måneder.

Hav det så godt så længe!

/Laura

Skriv et svar