Hurtig reparation hos iRepair

Min søster ringede helt hysterisk til mig forleden. Jeg kunne næsten ikke tyde, hvad hun skreg ind i røret til at starte med, men jo længere vi kom ind i samtalen, så gik det op for mig, at det var sønnens nye iPhone, som var smadret. Heldigvis kom søsteren her på banen med godt råd til at få den repareret hos iRepair. 

Min (dejlige) nevø havde åbenbart over længere tid tigget og bedt min søster om at købe ham en ny og top expensive smartphone. Efter et par måneders plageri havde hun endelig givet efter og købt ham en iPhone 5 med forsikring fra hans side om, at han ville passe på den, som var det hans mest dyrebare eje.

Selvom min nevø højt og helligt havde lovet min søster, at han konstant ville have den i cover fra iRepair og kun hive den frem fra tasken, når han lavede stilledesiddende aktiviteter, så røg den alligevel ned i hans fodboldshorts.

Som de fleste nok kan regne sig frem til, så var denne beslutning ikke særlig smart, for der gik selvfølgelig ikke mere end en halv times tid, før nevøen havde lavet en taklende glidning på midtbanen for at stoppe en hurtigløbende angriber. Han havde forhindret et kontraløb, men han havde åbenbart glemt, at hans telefon lå i lommen.

Min søster var, som de fleste nok kan regne ud, mildest talt tosset. Jeg blev dog dagens heltinden – i hvert fald min nevøs – da jeg forslog hende at drøne ned i iRepair og få telefonen fixet.

Hun ringede tilbage her før, helt rolig og afslappet, og fortalte, at hun havde fået den bedste service af en medarbejder nede i iRepair, som kunne fortælle, at han havde lavet samme nummer før. Men han trøstede hende med, at det ikke var et nummer, man lavede to gange. Hun har derfor indvilget i at give min nevø en ekstra chance.

Er uheldig ude med din telefon, så læs her!

dreamstime_xl_11013710

Skriv et svar