Lækre gadgets

Jeg har netop modtaget min pakke med lækre gadgets fra gadgetcity.dk. Det var dejligt endelig at kunne putte et nyt cover på min  telefon. Jeg er nemligt blevet mobbet på arbejdet over mit gamle, slidte mobilcover, som nærmest faldt fra hinanden. Det var et helt almindeligt silikonecover, som jeg havde købt år tilbage, da jeg anskaffede mig min første smartphone. 

Mit nye cover har jeg designet selv. Det kan man åbenbart på hjemmesiden, og det er mega fedt. Jeg fandt et gammelt billede af mig selv fra min første backpacking-tur, som var en tur rundt i Australien i slut 90érne. På billedet sidder jeg stolt og storsmilende på et surfeboard i vandet lige uden for Bondi Beach. Det ser super flot ud med kontrast af blå vand og det nærmest helt hvide sand på stranden i baggrunden. Billede har desværre bare ligget på den eksterne harddisk i årevis og havde formentlig ikke set dagens lys, hvis det ikke var, fordi at hjemmesiden gav mig muligheden for at designe mit eget cover.

Man kan også få covers i alle verdens farver og mønstre. Jeg så også, at siden har et bibelcover, hvis man skulle være til det. Mulighederne er mange. Har man lyst til lidt forandring en gang i mellem, kan man jo passende bestille et cover med glimmer på til brug i weekenden. Man kan også købe covers i læder, hvis man godt vil se lidt cool ud på kontoret. Jeg skal i hvert fald helt sikkert snart have bestilt nogle flere.

Det går ikke, at der går så lang tid imellem, at mit cover i sidste ende hænger i laser og ligner noget, der er løgn. Så dyrt er det jo heller ikke at anskaffe sig et nyt cover. Priserne på gadgetcity.dk ligger ikke på meget mere end 50-100 kr.

Du kan også se alle de fine gadgets her!

dreamstime_xl_41253617

Skriv et svar