Mørklægningsgardiner fra Luxsun der hitter

Nu vi er gået de varmere sommermåneder i møde, er det blevet sværere for mig at sove om natten. Jeg sover meget let om natten, og jeg vågner af selv de mindste lyde. Derfor er det ikke særlig rart, når lyset står ind af mine vinduer. Mørklægningsgardiner fra Luxsun blev min redning dette forår, og jeg ser frem til sommeren lige nu – med tanke på at jeg kan sove godt om natten. 

Før i tiden havde jeg persienner til at få mig igennem sommeren. Og uden på persiennerne havde jeg gardiner, der var min ekstra sikring for, at jeg ikke fik for meget solskin ind om morgenen. Dog syntes jeg aldrig, at det virkede helt optimalt, og det skete i ny og næ, at jeg vågnede ved ved en 4-5 tiden og var lysvågen.

Det var min veninde, som foreslog, at jeg foreslog, at jeg investerede i et par mørklægningsgardiner. Det var jeg lige tilbageholdende med, da jeg mest af alt syntes, det ville give mit soveværelse et grimt look. Derudover tænkte jeg også, at det var noget opreklameret noget.

Selvom jeg var lidt skeptisk til at starte med, søgte jeg lidt på nettet efter mulige løsninger. Her faldt jeg over Luxsun, som er en virksomhed, der specialiser sig gardiner og mørklægningsgardiner. Her faldt jeg over et simpelt mørklægningsgadrin til en billig penge, som jeg simpelthen ikke kunnet sige nej til. Jeg målte mit vindue af og bestilte nogle hvide mørklægningsgadiner til mit hjem. Luxsun leverede selv gardinerne og installerede dem for mig.

Allerede første dag var jeg solgt. Der var blændende mørkt i mit soveværelse, og jeg vågnede ikke en eneste gang, før mit vækkeur ringede. Det var så skønt.

Derudover vil jeg vove at påstå, at et simpeltudseende mørklægningsgardin er en del pænere end persienner. Og en del mere neutralt. Det kan helt klart anbefales.

Skriv et svar