Trappevask i Rødovre – rene med Munditia

Jeg sidder i beboerstyrelsen, der hvor jeg bor, og jeg er derfor vant til at tage beslutninger der angår bygningen og drift relativt ofte. For nyligt skulle vi tage beslutninger ang. trappevask i vores bygning i Rødovre. I starten kom bestyrrelsesmedlemmerne på banen med gode ideer til kusiner, fætre og andre bekendte, der gerne ville overtage tjansen. Her kom jeg dog på banen. Selvom vi kun er to trapper tilknyttet foreninge, mente jeg helt bestemt, at vi skulle et professionelt firma til at varetage opgaven.

Jeg lavede derfor en hurtig Google søgning og fandt ud af at rengøringsfirmaet Munditia er yderst vellidte i lokalområdet, når det kommer til trappevask i Rødovre. Jeg ringede derfor til dem og hørte dem, om det var en opgave, de kunne tænke sig at tage på sig. Det kunne de godt, og jeg bad derfor om at få et bud, på hvad det ville koste os.

De var super rimelige i pris, af hvad jeg kunne se ift. konkurrenter mm. Og jeg var da også forhåbningsfuld, da jeg havde udkastet af budet med til sidste bestyrelsesmødet. De andre syntes da også, at det lød som et bud, vi ikke kunne sige nej til, og vi hyrede dem.

Nu har de så været her i to uger, og det fungerer super fint. Trapperne er rene og nydelige at se på, og gulvmændene der har været her, har været rare og høflige. Derudover skal vi også snart have hyret et firma til at lave havearbejde i vores relativt store have udenforan bygningerne. Der overvejer vi også at bruge Mundtia til at stå for græsslåning, hækkeklipning m.m. Jeg er selvfølgelig lidt stolt, da det var min ide at bruge dem, og at det ser ud til at være et rigtig godt valg.

Skal din forening også bruge hjælp til trappevask i Rødovre, så kan de fanges her!

 

Skriv et svar