En ny bil i 18-års fødselsdagsgave?

I weekenden skulle jeg til 18-års fødselsdag, og det var sjovt for mig at tænke tilbage til dengang jeg selv blev 18år. De 18år er et omdrejningspunkt, hvor man bliver myndig, men også tiden hvor man kan hverve sig kørekortet. Magnus som blev 18 år havde taget kørekort og fik det på dagen. Jeg kender Magnus gennem hans forældre, som jeg er rigtig gode venner med. Dette var også årsagen til at jeg var med. De ser mig som en nær del af familien, og det er jeg rigtig glad for.

Der var festtelt ude i haven, og hele familien var samlet. Til min store begejstring fik vi grillmad. Hvad slår dog grillmad og en iskold fadøl på en lun sommeraften? Jeg kan ikke rigtig komme i tanke om noget, der overgår det. Så det nød jeg i fulde drag. For mig var højdepunktet for aftenen, den mad vi fik, men for Magnus var det selvfølgelig gaverne.

Jeg havde været i Matas for at købe en parfume. Det er måske ikke så originalt, men jeg mestrer ikke gave-køb, og derfor ender jeg som regel med at tage det sikre valg. Det endte med at blive en parfume, der hedder One Million, som skulle være ret populær. Gaven kunne ikke helt hamle op med hans forældres gave som var en bil. Magnus fik en af de rigtig flot brugt bil fra Aunsbjerg.com

Jeg synes, det er meget fint at få en brugt bil som førstegangs bil. Både fordi de er væsentlige billigere, men også fordi jeg måske ikke helt synes man som 18-årig skal have en helt ny bil i gave. Vi sad også og snakkede om hvordan værdien på nye biler falder, så snart man kører ud fra forhandleren med vognen. Derudover fik de bilen til en rigtig god pris, og den så også ud til at køre super fint. Jeg overvejer kraftigt selv at anskaffe mig en bil, da jeg er træt af at pendle. Hvis du som jeg, også kunne være interesseret i brugte biler Kolding, så se mere her.

Skriv et svar