De gode ideer til indflytningsgaver

Jeg er inviteret til housewarming, og det glæder jeg mig egentlig til. Min gode veninde er flyttet fra Bornholm til en lejlighed på Frederiksberg ved Wilkensvej. Det er en super fin lejlighed i det centrale Frederiksberg og er spændt på hvordan den ser ud inden i. Jeg er også rigtig glad for at give gaver til andre, men synes godt det kan være svært at finde ud af hvad man lige skal købe. Som så mange andre er jeg også typen, der ender med at tænke over, hvad jeg skal købe et par dage inden jeg skal til arrangementet.

Desværre var jeg syg, og kunne derfor ikke tage i Magasin og kigge efter noget. Derfor besluttede jeg mig for at kigge efter noget på nettet. Jeg endte meget hurtigt inde på siden Hjem.dk. Det er en webshop med en bred vifte af produkter inden for isenkram, hvilket giver gode muligheder for at finde den perfekte indflyttergave. Jeg fik kigget på lidt forskellige produkter fra Bodum og forelskede mig i Bodum stempelkande og Bodum termokrus. Så bestilte en af hver til min veninde, og jeg fik faktisk også købt en af hver til mig selv.

Jeg kiggede videre rundt på siden og fandt en masse gode tilbud på ting, jeg selv synes jeg mangler. Så hvad der startede med en jagt på indflytningsgaver til min gode veninde med termokrus og stempelkande, det blev til den helt store shoppetur for mig selv. Jeg plejer at være god til at “holde mig i skindet”, men jeg fandt bare så mange produkter, som jeg længe har ledt efter og manglet i mit køkken. Det gode ved hjem, er at siden forhandler kendte mærkevarer, som også er kvalitetsprodukter.

Mangler du også isenkram, eller vil du gerne have det samme sæt Bodum stempelkande og Bodum termokrus, kan du trykke her.

 

Skriv et svar