Snart Ferie

Ferien står for døre, eller det vil sige, at vi kan i hvert fald begynde at se frem imod den. Min tanker og ideer til ferieforslag kommer her, og jeg håber du vil byde ind med dine også!

Sidste år blev det ikke til megen ferie og jeg har derfor en hel del til gode. Jeg tænker at det skal være de varme himmelstrøg, der bliver en del af den kommende sommerferie, men hvor, det ved jeg ikke helt endnu.

Italien

Italien er et af mine absolut foretrukne steder at rejse hen, men jeg har også været der en del gange efter hånden, så måske jeg skulle vælge noget andet. Ikke desto mindre er det bare et fantastisk sted at bruge din ferie: Der er varmt, folk er glade og jeg elsker deres strande.

Når jeg rejser til italien er det somregel ikke til de der steder, hvor alle rejser til, såsom Toscana eller Firenze. Rejser jeg til Italien i år, skal Sorrento være destinationen.

 

Grænkenland

Det andet land, som jeg overvejer at rejse til er Grækenland. Her er der rygende varmt, og altid gode drinks på menuen. Derudover elsker jeg også deres strande og befolkningen generelt, som altid er åbne og glade. Jeg har ikke været i Grækenland andet end 2 gange, men hvilke to!

Lad mig høre, hvad dy synes og hvilke rejsedestinationer der er dine favoritter. Skriv en kommentar nedengor!

Skriv et svar