Nye møbler!

Hej alle sammen 🙂

Jeg håber, at i indtil videre har haft en god morgen – det har jeg. I dag vil jeg blogge lidt, om et rigtig fedt værktøj, som jeg fremover vil bruge, når jeg skal handle på internettet. Jeg bliver nødt til, at skrive om det her – jeg ved godt, at servicen har eksisteret i mange år nu, men det er noget jeg først lige har fundet ud af. Hvis jeg havde vidst, at der fandtes sådan en service, som der listede en masse produkter i forskellige kategorier blot et år siden – så kunne jeg først og fremmest spare rigtig mange penge, men også rigtig lang tid.

Super smart hjemmeside – Pricerunner

Jeg har købt et nyt sofabord fra Bilka. Jeg fandt sofabordet igennem Pricerunner, som giver deres brugere en rigtig fed oversigt, over en masse fede produkter. Pricerunner giver dig muligheden for, at søge på et produkt, eller i en kategori, og så fungere det egentlig bare ligesom en tilbudsavis. Du får nemlig en masse produkter frem, en pris – og hvor de kan købes henne. Når du så klikker på produktet, henviser Pricerunner dig så til kilden, og du sparer dermed en masse penge, men også en masse tid. Du kan endda specifikt afgrænse dig, fra hvad du ikke vil have, eller afgrænse dig til hvad du vil have – både i farver, pris mm.

I næste måned skal jeg også have mig en ny kommode – da jeg desværre ikke har råd til flere møbler i denne måned. (Godt den slutter om 2 dage)..

Står du selv, og mangler en kommode, eller et sofabord? Så kan du blot klikke på linkene, og så kan du se produktoversigten på Pricerunner. Jeg vil anbefale dig, at være lidt mere specifik i din søgning, da det så vil sparer dig fra mange af de mindre gode produkter.

Udover Pricerunners effektive værktøj, så skal jeg også lige hilse, og sige at sofabordet fra Bilka er jeg rigtig glad for.

Fælles for alt det jeg har nævnt her er dog, at de er “almindelige”, så vil du have et ikke almindeligt havebord, bør du gå efter haveborde som disse. Havemøbler kan være rigtig dyre, men med Pricerunner fandt jeg Havemekka.dk, som virkelig er en god leverandør af havemøbler.

Jeg håber, at i alle får en rigtig lækker dag – solen skinner jo igen!

Skriv et svar