Tisvildeleje sommerhus

Sommerhus i vinteren

strand i tisvildejeJeg er næsten lige kommet tilbage fra vinterferie, hvor jeg havde det rigtig fedt sammen med mine veninder. Vi prøvede, at være i sommerhus i en helt uge i en lille by på Sjælland kaldet “Tisvildeleje”. Tisvildeleje ligger i Nordsjælland, og er nok en af de nordligste byer dér. Vi boede i et rigtig flot sort sommerhus, med flotte omgivelser af skov, og tæt på Tisvildeleje strand. Faktisk kun omkring 25 meter til vandet. Vi var 4 veninder afsted, og valgte lige netop Tisvildeleje af, da Christina (En af mine veninder) har familie dér. Vi lejede sommerhuset igennem SologStrand, hvilket er den bedste oplevelse, jeg nogensinde har haft med, at leje noget indland. For det første blev det kun omkring 1000 kr pr. person for, at leje sommerhuset i en uge. Herudover så var det utrolig flotte omgivelser, og rigtig tæt på vandet – det var faktisk fedt, også selvom det er vinter.

Sommerhus – Lej det nu!

Tisvildeleje sommerhus

Lej et sommerhus nu, og få en fed uge, eller weekend hvis du ønsker kortere tid. Det er pengene værd, og du får en fed og unik oplevelse. Desuden, så er det sundt at komme væk hjemmefra, og det er fedt at opleve andre steder i Danmark end lige hovedstaden og storbyerne, eller ens egen hjemby.

Vi kan på det kraftigeste anbefale SologStrand, når i skal vælge sommerhuse i Danmark. Det smarte ved netop denne udbyder er, at du kan gå ind og bedømme, og selvfølgelig se bedømmelser af sommerhuse, som andre brugere har tilkendegivet. Sologstrand har også rigtig mange års erfaring med, at udleje sommerhuse, hvilket giver dem ekstremt meget viden når de skal servicere deres kunder.

Ønsker i selv, at leje et hus i Tisvildeleje, så klik her – I skrivende stund er der 16 sommerhuse fra Sologstrand i Tisvildeleje. Ønsker du lige netop vores sommerhus for, at efterleve den succes, som vi 4 piger fik – ja, så har jeg faktisk linket til vores sommerhus i billederne.

Skriv et svar