Sjovt firmatøj

Jeg laver dette indlæg, da jeg forleden var på restaurant. Her så jeg tjenere, som var iført noget af det mest underlige, men samtidig sjoveste firmatøj, jeg nogensinde har set. Tøjet var bestående af flere lag – det var nærmest sådan en vest, hvor der hang lange kvaster ned fra siderne. Derudover havde de brune, hullede bukser på, som var fyldt med tegninger. Ja tegninger, som mest af alt lignede børnetegninger, men var trykt på af et firma der er specialister i logo mm på firmatøj (det ved jeg fordi jeg spurgte)

Derudover havde de store støvler på, som traskede højlydt for hvert et skridt de tog (det var nu lidt besynderligt) Nå, men med til historien hører så også at det var en “cowboy-restaurant” vi var på, så måske var det ikke helt så mærkeligt alligevel.

Denne oplevelse har dog alligevel givet mig stof til eftertanke, da jeg jo kan huske det hele og at de gjorde sig meget bemærket, med deres tøj og de tryk, der var på tøjet.

Det har fået mig til at tænke på, at jeg måske skal få lavet og designet noget profiltøj til mit eget firma, som er noget man lægger mærke til…

 

Skriv et svar