Skilsmisseskøde

Er dig og din partner ved at gå fra hinanden, og har i denne forbindelse brug for et skilsmisseskøde? Så kan Skødecentret hjælpe, da vi tilbyder skilsmisseskøder. Et skilsmisseskøde er et skøde hvor alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få over til den af jer som skal overtage ejendommen.

Hos os får du en hel skilsmissepakke som indeholder alt det nødvendige. Pakken indeholder:

  • Udarbejdelse af nyt skilsmisseskøde via den digitale tinglysning hos Tinglysningsretten.
  • Indhentelse af jeres digitale underskrifter på skødet.
  • Vi sørger for at skilsmisseskødet tinglyses korrekt i tingbogen.
  • Sikrer at du får reduceret tinglysningsafgiften til kr. 1.660, da dette er muligt ved skilsmisse.
  • Om nødvendig, koordinerer vi sagen med din bank, så banken kan få færdiggjort lånesagen.

Hos os tilbyder vi skilsmisseskøde til en fast lav pris, herunder er der ingen skjulte gebyr. Prisen er fast, og den bliver ikke ændret undervejs. Vi sørger for at du ikke skal vente længe for at få dit skilsmisseskøde, da vi udarbejdet det fra dag til dag medmindre der er nogle komplikationer som forsinket din sag. Men som udgangspunkt så leverer vi skødet fra dag til dag. Det er også vigtigt at nævne at du kun betaler til os hvis sagen kan gennemføres. Skulle det være tilfældet at sagen ikke kan gennemføres så skal du ikke betale noget til os.

Vi har en masse års erfaring indenfor branchen. Vi gennemfører mellem 800-1200 digitale tinglysninger om året. Derfor er du i trygge hænder. Vi kører din sag fra start til slut. Kontakt os i dag for at høre nærmere omkring hvordan vi kan hjælpe dig.

Skriv et svar