Firmafest i København – Hvor skal det holdes?


Velkommen tilbage til min blog. Hvis du ikke har læst med, så er der jo sket en del siden sidst. Jeg har endelig rykket teltpløkkerne op fra Esbjerg, hvor jeg har boet en del år, og er rykket til København, som jeg har ønsket mig i mange år. Jeg er nemlig blevet ansat i en konsulentvirksomhed, hvor jeg kan gøre brug af min økonomiuddannelse – og så i byen endda! I min nye stilling er jeg også blevet stillet den udfordring at finde location til årets firmafest i København. En rimelig svær disciplin, når man kommer fra en Fiskerby, og ikke aner, hvad der trender. Efter længere tids research er mit valg så endelig faldet på Dahl og Dahl, som er en blanding mellem en cocktailbar og et tapassted.

Uformel og klassisk på samme tid – det tænkte jeg, var meget godt i tråd med min nye arbejdsplads. Så jeg ringede til for at forhøre mig om mulighederne for en brag af en firmafest her i København

Den bornholmske charme – Firmafest i København
Mit opkald blev besvaret af em meget charmerende bornholmsk stemme. Det viste sig at Dahl og Dahl er ejet af to bornholmere, og at mange af de råvarer, de serverer, er kvalitet fra Bornholm. Jeg tænkte, at det var nogle sjove rammer for en firmafest i København. Der ville blive serveret Honningssyp, som er en drink med bornholmsk honning og pølse fra bornholmske grise, der har haft det rigtig godt. Det hele virkede totalt tjekket, og jeg synes, jeg var kommet i mål med at finde frem til det rigtige sted for den næste firmafest i København.

Da jeg præsenterede stedet for den næste firmafest i København, blev folk begejstrede. Flere havde hørt om stedet, men aldrig været der. ”Det er der jo rig mulighed for nu”, sagde jeg, mens jeg tog lidt ekstra mælk i min latte.
Skriv et svar