Hårfjerning på ben – Skøn venindeweekend i København

For et par uger siden var jeg i København og besøge en rigtig god veninde, som jeg ser alt for lidt. Men der går jo som bekendt alt for ofte for meget hverdag og arbejde i den, og pludselig er der gået et halvt år. Heldigvis har min veninde og jeg sådan et venskab, at selvom vi kun ser hinanden sjældent, falder vi hurtigt ind i den gode gamle ping-pong, hvor grin og humor fylder rigtig meget.

Denne gang var det min tur til at komme til København, og med en meget travl tid på arbejdet, glædede jeg mig til at slappe af og hygge mig i hovedstaden et par dage. Og det skulle snart vise sig. At det ville blive en weekend i selvforkælelsens tegn: min veninde havde nemlig lagt et perfekt program med gode madoplevelser, musical og filmhygge i lejligheden. Sidst, men ikke mindst havde hun booket tid til os hos waxandmakeup i Lyngby, hvor vi skulle have foretaget hårfjerning på ben.

Den bedste service i København

Jeg vil meget gerne gennem min blog videreformidle mine gode oplevelser i hverdagen – og mit besøg hos waxandmakeup hørte i dén grad til en de oplevelser, der lige giver et ekstra skud energi i en travl hverdag. Her bliver man taget godt imod og budt velkommen af et venligt og smilende personale, som man virkelig kan mærke, er der fordi, de brænder for god service og professionelle skønhedsbehandlinger.

Vi havde bestilt hårfjerning på ben med sugaring voks, der er en behagelig metode at fjerne uønsket hårvækst. Man får effektivt fjernet hårene dejligt hurtigt og samtidig er sukkeret med til at eksfoliere huden og fjerne døde hudceller. Du kan læse meget mere om hårfjerning på ben hos waxandmakeup her.

Jeg kan kun anbefale dig at lægge vejen forbi waxandmakeup, hvis du vil have en topprofessionel service og skønne behandlinger af højeste kvalitet.

Skriv et svar