Ny glød til de tørre kinder.

Jeg var i går til den skønneste ansigtsbehandling hos Desire Skincare. Jeg har i længere tid haft tør hud i ansigtet, som jeg har været rigtig ked af. Jeg havde hørt om dem igennem en veninde, som havde været rigtig glad for resultatet af hendes behandling.

Da jeg ankom, blev jeg taget pænt imod af Joanna, som er kosmetolog og hudpleje-specialist. Vi lagde sammen en plan for mit videre forløb, så jeg kan komme af med min tørre hud.

Jeg valgte det der hedder Luksuspakken, som er en diamant hudafslibning, en booster med frugtsyre fra Exuviance, 10 minutters dybderensende special maske og 15 minutter ansigtsmassage.  

En diamant hudafslibning, er især god mod tør hud. Jeg kunne allerede efter første behandling, mærke en klar forskel, på den tørhed jeg har i ansigtet. Derudover kan jeg se en forskel i forbindelse med mine porer, som ofte hurtigt bliver tilstoppet, efter brug af make-up eller bare ved dagligdagens gøremål.

Vi har aftalt, at jeg gør dette en gang om måneden, de næste 6 måneder, og derudover skal jeg selvfølgelig stadig opretholde min normale hudpleje rutine. Jeg bruger selv Exuviance i forvejen, så jeg købte bare lidt ekstra produkter hos Desire, da de sjovt nok også anbefaler dette mærke.

Desire Skincare ligger i Vanløse, tæt på Frederiksberg, hvilket gør det nemt at komme til, især hvis man som mig er på cykel.

De tilbyder et hav af forskellige behandlinger, hvilket gør det svært at vælge, især når man som mig, vil have det hele, hihi. Mit næste projekt bliver bryn og vipper, da de også tilbyder dette, tænker jeg at det er selvsagt, at jeg bare gør det hos Desire også. De både farver vipper og bryn, og retter bryn.

Hvis du selv vil prøve lykken hos dem, så kan du finde Desire Skincare her.

Skriv et svar