Flyhjælp – Hvad du måske ikke vidste

Hej Blog! Jeg ved ikke, om det bare er mig, der har levet under en sten hele mit voksenliv, men jeg anede altså ikke, at man kunne få flyhjælp/kompensation, når der var flyforsinkelser på ens rejser. Hvis jeg havde vidst det, så tror jeg faktisk, at jeg havde været ret velhavende nu. Jeg tror en realistisk statistik er, at jeg har oplevet flyforsinkelser på cirka hver tredje rejse, jeg har været på. Det var min veninde, der nævnte flyhjælp, da vi skulle have nogle afslappende dage på Malaga. Her var vores fly forsinket med cirka fire timer, og det var vi egentlig trætte af, for det betød, at vi ville miste nærmest en halv dag på en ellers ret kort tur. Flyhjælp var faktisk et plaster på såret.

Det er minimalt, hvad du skal gøre for at få flyhjælp

Allerede da vi sad i baren på vores hotel, begyndte min veninde at søge efter flyhjælp. Jeg sad og sugede i min Aperol Spritze, og brokkede mig lidt over, hvorfor hun gad bruge tid på det, nu når vi var landet. Hun sagde bare, det kun tog et par minutter. Jeg tænkte, at hun blot havde taget de første par skridt ind i en længere bureaukratisk labyrint, men da hun lagde telefonen fra sig to minutter senere, måtte jeg lægger den tanke fra mig. Vi tog en aftensvømmer i poolen, og derefter snakkede vi faktisk ikke mere om det, førend pengene klikkende ind på kontoen.

Det er næsten for godt til at være sandt – Flyhjælp

Et par uger efter vores ferie ringede min veninde til mig og sagde, hun lige vil over føre et par tusinde til mig, for nu var flyhjælps sagen afsluttet. Jeg troede næsten ikke på. Der var åbenbart ret høj dækning, og omkostninger for flyhjælpen var ret lav. I sidste ende er det jo penge, man ikke havde regnet med at få igen. Flyhjælp er helt klart en mulighed jeg vil brug, når jeg oplever længere forsinkelser i fremtiden.

Skriv et svar