Den skønneste ansigtsbehandling hos Mynthe

Hej alle sammen! Dejligt, at I er vendt tilbage her på bloggen for at læse med. Som mange af jeg måske ved, så går jeg enormt meget op i min hud. Jeg bruger aldrig produkter, der kunne risikere at være til mere skade end gavn på grund af unødvendige kemikalier.

Derfor gør jeg også meget ud af det, når jeg vælger en klinik, hvor jeg vil få en ansigtsbehandling kbh. Jeg havde besluttet mig for at prøve noget nyt, så jeg forsøgte mig med Mynthe, hvor de havde gjort klart, at de gik virkelig meget op i økologi. Det, tænkte jeg, var lige noget for mig.

Overvejer du også en ansigtsbehandling?

Hvis du også går meget op i din hud, så synes jeg da, at du også skulle overveje en ansigtsbehandling i kbh. På den måde kan du nemlig forkæle dig selv og din hud, hvor du hurtigt vil bemærke, at der kommer flotte resultater med en fin og flot hud.

Jeg har selv været ret træt af for eksempel hudorme, som jeg slet ikke kan håndtere på egen hånd. Derfor har jeg også haft meget fokus på dette, når jeg har ledt efter ansigtsbehandling i kbh. Derfor var jeg også rigtig glad for Mynthe, da urenheder tydeligt var mindsket bag efter.

Hårfjerning er også blevet en leg

Du kender det sikkert selv. Det der med at få barberet ben, det kan godt være lidt af et show, så jeg valgte selv at gøre noget ved det. Så nu husker jeg månedligt at gå til voks København hos Mynthe, da det også er en rigtig god oplevelse og service hos dem.

Her sørger de også for, at voksbehandlingen bliver så skånsom som overhovedet muligt. Det sætter jeg stor pris på, så jeg vil blive ved med at vende tilbage igen og igen.

Skriv et svar