Jeg er glad for, at I er kommet herind forbi i dag. I dag skal vi tale om byggepladshegn, som kan bruges på alle slags byggepladser.

Byggepladshegn er godt på en byggeplads

Hej alle sammen. Hvis man arbejder på byggeplads, så kender man måske udemærket til det, som jeg vil fortælle om i dag. Men hvis ikke, så læs med. dag skal vi tale om byggepladshegn, som kan bruges på alle slags byggepladser. Læs med.

Byggepladshegn yder en beskyttelse af byggepladsen

Jeg bor lige nu LIGE VED SIDEN AF en byggeplads. Som i LIGE VED SIDEN AF. Den er faktisk også rundt om min bygning. Det vidste jeg godt, da jeg flyttede ind, så alt er godt. Men det er rodet og beskidt. Dog mega spændende hver dag at følge med i udviklingen. Jeg bor i et helt nyt område i Valby, der hedder Grønttorvet. Som du kan høre, så er ikke helt færdige med at bygge endnu… Jeg tror de er done næste sommer. Så sommeren 2022. Vi skal i dag tale om byggepladshegn i dag her på bloggen, for det har jeg lært en del om imens jeg har boet her. Et byggepladshegn er helt specielt og ikke ligesom et normalt hegn. Dette hegn giver en byggeplads større beskyttelse. Hvorfor beskytter det ekstra? Lad os tale om det nedenfor.

Hvad kan dette gøre for en byggeplads?

Dette byggepladshegn kan gøre noget meget specielt for en byggeplads. Det kan nemlig beskytte. Og hvorfor beskytter dette hegn så? Det gør det, fordi man kan putte en kædelås rundt om ved fyraften og låse af for hele byggepladsen, så ingen andre kan gå ind på pladsen. En byggeplads skal være sikker, især når den ligger midt i København. Den virksomhed, som vi skal tale om i dag sælger hegn til mange større byggevirksomheder, så man er sikker på, at man får kvalitet med dem. De har både for privatkunder, erhvervskunder og så leverer de også til institutioner. Derfor ville jeg også fortælle dig om dette hegn i dag herinde på bloggen, fordi de også kan få det. De er så dygtige med dette produkt, som skal være meget rigid, så ingen kan ødelægge det og det beskytter pladsen. , Jeg har selv kontaktet dette firma ang. byggepladshegn. For I ved jo også godt alle sammen, at jeg tit renoverer huse rundtomkring i København. Derfor var det fedt, at jeg opdagede hvilket de bruge nedenunder på byggepladsen, så jeg kunne få lidt inspo. Jeg har jeg tit skulle have et byggepladshegn, for at hegne af for de farlige områder. Skal I også have en byggepladshegn?

Læs mere her.

Skriv et svar