Bonuslån – Løsningen til sidst på måneden

Som jeg skriver på forsiden, så arbejder jeg i finanssektoren, så jeg får tit spørgsmål om økonomi, lån, renter og lignende. Forleden var jeg ud og spis brunch med en god veninde, der sagde hun havde noget vigtigt hun gerne ville bekende. Måden hun stak til sin mad på indikerede, at et eller andet var galt, det var som om, hun var nervøs for at fortælle været, hun havde på hjertet. ”Jeg har taget et bonuslån”, nærmest råbte hun, så cafeens gæster vendte deres ansigter imod os, og jeg kunne ikke lade være med at grine.

Og det er da rigtigt, kviklån er ikke altid det mest forsvarlige, men mit kendskab til bonuslån (se hjemmesiden her) er, at de er meget reelle og samtidig ikke optager kunder, som er dårligt stillet. Så på trods af min baggrund, går min veninde altså helt fra af mine fornuftsrige fordømmelser.

”Så længe du kan betale dit bonuslån tilbage, er det da fint”
”Jamen, så længe du kan betale dit bonuslån tilbage, er det da fint, sagde jeg til hende. ”Det kan jeg sagtens, det er bare stramme sidste 10 dage på måneden”, sagde hun så og slubrede af kaffekoppens kant. Jeg fortalte hende, at Bonuslån er en helt igennem hæderlig spiller på markedet, der ikke låner alt for høje beløb ud, og så længe hun holdt sin del aftalen, ville det være en fin beslutning. Det gode ved Bonuslån er også, at de ikke giver lån til dårligt stillede. Herudover har de en superservice, hvor du kan have pengene på din konto indenfor en dag.

Bonus er en hæderlig spiller på markedet
Af de forskellige låneudbydere på markedet, er bonuslån klart et af de mindst aggressive alternativer, som giver deres forbrugere oplysende service. Hvis min veninde havde valgt et andet firma en Bonuslån, så havde jeg måske reageret anderledes ????.


Skriv et svar