Det søde køkken

Som i nok ved, så går jeg meget op i min træning og herved også kost. Men jeg kan som, alle andre også få en meget stor sukkertrang søndag aften. Derfor er jeg begyndt at bevæge mig ud i at bage, hvilket jeg aldrig rigtig har gjort før. Jeg har altid syntes at bagning var utrolig tidskrævende, men har netop fået et nyt syn på det. Jeg bruger i øjeblikket tiden i køkkenet, til at koble af og synes det er virkelig hyggeligt. Derudover, kan jeg godt lide, at prøve at finde sunde opskrifter og selvfølgelig spise det med god samvittighed bagefter.

Men som sagt, er jeg helt ny til at bage i mit køkken. Derfor, havde jeg ingen bage tilbehør til at begynde med. Jeg gik derfor ind på bagebixen og bestilte de umiddelbarer nødvendigheder, at have i køkkenet til at kunne udforske bageverdenen. Jeg havde netop set en opskrift, på forholdvis sunde fyldte chokolader med 80% chokolade og nøddefyld inden i. De er selvføglelig ikke sunde, hvis man spiser mange på en gang. Men en perfekt lille snack til aftenkaffen, som kan lindre sukkertrangen en smule. Men på baggrund af dette, var det essentielt for mig at finde chokoladeforme. Heldigvis har bagebixen et stort udvalg af tilbehør til bagning, og hermed også forme til at kunne lave fyldte chokolader.

Bagning er helt klart blevet en ny hobby for mig, det er utrolig afslappende. Derudover kan man altid invitere gæster over, til at hjælpe med at spise portionerne. Hvis du ligesom jeg, er blevet bidt af det søde køkken og mangler udstyr, så gå ind på bagebixen og se deres udvalg. Kvaliteten fejler intet og de har super hurtig levering.

 

Skriv et svar