Flytter til KBH

Hej søde mennesker,

Ved godt det er noget tid siden jeg blogget, men jeg har hverken haft tips eller nogle news i mit liv pt. Nu kan jeg så glædeligt fortælle, at jeg fra Januar skal flytte til KBH, da jeg har fået arbejde inde ved Østerbro. Rigtig dejligt, og jeg glæder mig 🙂

Jeg håber i alle har det godt, og stadig følger med. Jeg skal nok blive bedre til, at skrive.

Det ikke være fedt hvis i havde nogle idéer til hvad jeg kunne skrive om – i kan skrive til min mail, så skal jeg nok vende tilbage: laurabjorking@jubii.dk

God weekend!

Update:

Flytningen gik rigtig godt, jeg har både nye vinduer, og døre i sat fra JVK. Det er nogle rigtig fede vinduer, der er produceret i Danmark. Det er 2-lags energi ruder, med en utrolig god isoleringsevne. Dem er vi rigtig glade for.

Herudover har vi fået hjælp af vores gode ven Jakob fra Jordgrus.dk, og fået lagt fliser af ham, det kan vi ikke finde ud af. Han har desuden lavet en rigtig god guide til, hvordan man lægger sine fliser selv. Herudover fik vi købt afretningsgrus af ham.

Vi mangler stadig en del til huset, før jeg vil ud og vise det frem. Vi er flyttet ind, men der er simpelthen for meget rod til, at jeg kan vise det på bloggen endnu 🙂 (man er vel perfektionist). Vi skal stadig have hjælp fra en murer med vores badeværelse, men vi mangler også at få sat en masse sjove gadgets ind, så vores hjem bliver intelligent.

Men for kort, at sige noget om huset. Vi bor på Østerbro, i et lille hus med en lækker lille have. Huset er på ca. 90 kvadratmeter, så det er altså ikke for sjov, at jeg kalder det lille.

Jeg håber at i alle får en rigtig dejlig uge, og så hører i inden længe fra mig igen med status om dette! Som sagt, kan i kontakte mig på min mail laurabjorking@jubii.dk

Skriv et svar