Body-sds tilbyder uddannelse til behandler

Body-sds kan man læse om deres tilbud af uddannelse til behandler. Deres unddannelse tager 3 år og når man er færdig kan man kalde sig kropsterapeut. Og man har alle redskaberne til at kunne både behandle og træne sine fremtidige kunder.

Body-sds står for Body Self Development’s system, og det her netop den filosofi som hele virksomheden og uddannelsen til behandlere drejer sig som. At kroppen er en selvhelbredende mekanisme. Og det er så behandlerens opgave at sætte skub i denne proces gennem udrensning, trænings session, vedledning og gode råd.

Eleverne kalder uddannelsen inspirerende og flere af Body-sds’ klienter oplever en stor udvikling i deres krop. En stor del af de der kommer hos Body-sds, er folk med jobs og en hverdag der er krævende både fysisk og psykisk. Det betyder, at de har brug for et overskud og et overblik på begge af disse fronter.

Body-sds er dækket ind på begge områder, for de ved, at krop og sjæl går hånd i hånd. Det vil man også lære på deres uddannelse til behandler.

Det der betyder mest i uddannelsen er at finde frem til kilden til problemerne, som er i klienternes kroppe. Opgaven går ud på at fjerne problemet helt frem for kun at reducere smerten. Nogen gange betyder det, at klienten kommer igennem nogen faser, hvor det fx begynder at gøre ondt i andre dele af kroppen. Men hvis det er med til at fjerne og forebygge skaden, så hellere tage dette valg frem for, at konstant at reducere. Det er klart en total healing er en mere langtidsholdbar løsning, og det en hver naturligt vil foretrække i sidste ende.

Der er klart at al vores undervisning bygger på mange års erfaring og konstant forbedring op optimering af viden. Ikke destomindre er medarbejderstaben i Body-sds  mangfoldig i forhold til alder, køn og baggrund.

Læs mere om deres behandlingsform her

Skriv et svar